Wie kunt u verwachten

A global Service leader in Writing Instruments, Lighters & Paper products. Our focus is on Product & Printing Quality, Manufacturing consistency, Sustainable development. We offer also advanced digital printing on writing instruments, fc printing on Sticky Notes.

Vertegenwoordigt zowel een groot aantal exclusieve merken als internationale merken. Een uitgebreid overzicht van deze merken vindt u in deze bijlage. 
Meer specifieke zaken vindt u uiteraard op onze website.

 

Het is de strategie van Listawood innovatie te leveren in de promotionele markt;                  een stroom van nieuwe stijlen, processen en productideeën presenteren aan onze distributeurs.

 

MACMA heeft een eigentijdse en uitgebreide collectie relatiegeschenken, gifts en premiums. Snel, flexibel en scherp geprijsd.De leveringen vinden plaats vanuit het centrale magazijn in Nürnberg en de bedrukte goederen worden 5 dagen na goedkeuring van de drukproef uit Polen met UPS verstuurd.

BOXXLA richt zich op producten welke in EUROPA zijn ontwikkeld.

Een persoonlijk product waarbij de kwaliteit voorop staat en een mogelijke certificering, is gewaarborgd.

 

Al vanaf 1970 drukken en printen wij papieren promo- tionele producten, in 2020 bestaan we dus 50 jaar !!! 

Vanuit Drachten produceren en leveren wij aan ruim 2500 dealers door 25 landen in heel Europa.

 

D.W.F. Nederland | Logohorloge.com verzorgt al bijna 25 jaar de fabricage en distributie van logo horloges voor grote en kleine bedrijven in Nederland en België via een netwerk van wederverkopers.

Promotion4u is de Doming-en Custommade specialist. Full Color  dominglabel is een echte eye catcher! Tevens fabricage van custom linialen, ijskrabbers, rallybordjes, bekerhouders, kenteken- platen, naambadges.

Wij zijn gespecialiseerd in ‘t personaliseren van Sportlife® kauwgom, heerlijk gevulde weckpotten en chocolade, voor elke gebeurtenis/budget. Leverbaar vanaf 25st, snelle levertijd, In-house design studio.

Premo promotionals staat al meer dan 20 Jaar garant voor goede kwaliteit en snelle levering.
Als generalist vindt u bij ons o.a. : Schrijfwaren, Snoep, Waterflessen, Draagtassen etc. etc.

Met ELASTO als uw promotionele partner beschikt u over de gebundelde kracht van een toonaangevende leverancier.
Made in Germany, snel en uiteraard de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

Pacor is al ruim 20 jaar dé specialist op het gebied van CUSTOM MADE tassen en riemen. Creativiteit zit in ons DNA en daarmee verrassen wij onze klant. ‘MADE TO MATCH’ met mooie details, innovatieve oplossingen en duurzame materialen.

JK Products is dé leverancier voor custom made relatie- en promotieartikelen. Geen gewone, alledaagse producten. Maar unieke, gepersonaliseerde items die de veelzijdigheid van uw bedrijf perfect weergeven.

Wij zijn sinds 1998 een toonaangevende leverancier van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Met onze PromotionTops catalogus bieden wij u een breed assortiment van ruim 2.700 artikelen. 

Toonaangevend door collecties zoals Hugo Boss en Cacharel, met zowel design alsmede productie in eigen beheer. Kwaliteit, snelle levering en concurrerende prijzen maken Plastoria al ruim een halve eeuw tot betrouwbare partner.

Onze producten en diensten brengen efficiency en klant gerichtheid. We robotiseren administratief werk, zodat er genoeg tijd overblijft om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te binden. Je werkdagen worden dus gewoon een stuk leuker.

De Bredemeijer Group brengt design for everyday met de merken Bredemeijer® (totaalaanbieder in theepotten), Leopold Vienna (alles voor koffie, cocktail en wijn) en Zilverstad (luxe geschenkartikelen).

Traditioneel en trendy; dat zijn de sokken van SOXS.
Comfortabel , ademend, vocht opnemend , zacht , warm en modieus. Eigentijdse klassiekers , gemaakt van de puurste , duurzame wol uit Nieuw Zeeland, voorzien van hip label.

BOXID maakt het voor iedereen mogelijk en makkelijk om de presentatie van een product te verbeteren, mooie beleving te creëren en meer waarde toe te voegen aan wat jij waardevol vindt. Custom made verpakkingen in elke vorm, oplage en maatvoering.

deelnemende bedrijven aan de PPOT Roadshow 2020